Ламинат Eiche Milano Vittorio MI - Lav Komerc

Ламинат Eiche Milano Vittorio MI

Димензија: 1290 x 329 x8.0 mm
Класа : 33/АC5 4V
Гаранција : 30 години

Сподели
На врвот
Додадено во листа на омилени