Ламинат FAUS Rustic Ecu - Lav Komerc

Ламинат FAUS Rustic Ecu

Димензии 1182.6×292.2x8mm

33/АC6, доживотна гаранција за домашна употреба

Колекција врежана од структури на микрозакосени штици и дрвени дизајни во природни земјени бои.

SKU: S177260 Категории: , ,
Сподели
На врвот
Додадено во листа на омилени