Ламинат Hickory Soave AV Wire Brushed - Lav Komerc

Ламинат Hickory Soave AV Wire Brushed

Димензија: 1383 x 159 x8.0 mm
Класа : 32/АC4 4V
Гаранција : 30 години

Сподели
На врвот
Додадено во листа на омилени