Ламинат KAINDL Oak Evoke Coast - Lav Komerc

Ламинат KAINDL Oak Evoke Coast

Димензија: 1290 x 193 x 10.0 mm
Класа : 32/АC4
Гаранција : 30 години

Сподели
На врвот
Додадено во листа на омилени