Ламинат KAINDL OAK Epic Apulien - Lav Komerc

Ламинат KAINDL OAK Epic Apulien

Димензија: 1290 x 193 x 12.0 mm
Класа : 33/АC5
Гаранција : 35 години

Сподели
На врвот
Додадено во листа на омилени