Ламинат KRONO Atlantic 12 K336 Iceberg Oak, Planked (HC - Lav Komerc

Ламинат KRONO Atlantic 12 K336 Iceberg Oak, Planked (HC

Димензија : 1285 x 192 x 12mm
Класа : 33/AC5
Гаранција : 30 години
Шифра K336 Iceberg Oak, Planked (HC

Сподели
На врвот
Додадено во листа на омилени