Ламинат KRONO Atlantic 12 K476 Inca Carpenter Oak - Lav Komerc

Ламинат KRONO Atlantic 12 K476 Inca Carpenter Oak

Димензија : 1285 x 192 x 12mm
Класа : 33/AC5
Гаранција : 30 години

Сподели
На врвот
Додадено во листа на омилени