Ламинат KRONO MODERA CLASSIC– Desert Oak 4V - Lav Komerc

Ламинат KRONO MODERA CLASSIC– Desert Oak 4V

Димензија : 1285 x 123 x 8mm .
Класа : 32/AC4
Гаранција : 20 години

SKU: 8199 Категории: , , ,
Сподели
На врвот
Додадено во листа на омилени