Ламинат KRONO Modera Plus – Clearwater Oak 4V - Lav Komerc

Ламинат KRONO Modera Plus – Clearwater Oak 4V

Димензија : 1285 x 192 mm
Класа : 32/AC4
Гаранција : 20 години

SKU: K057 Категории: , , ,
Сподели
На врвот
Додадено во листа на омилени