Ламинат KRONO Мy Art - Desperados OAK - Lav Komerc

Ламинат KRONO Мy Art – Desperados OAK

Димензија : 1285 x 192 x 12mm
Класа : 33/AC5
Гаранција : 30 години

Сподели
На врвот
Додадено во листа на омилени