Ламинат KRONO Novella – Grey Elegant Oak - Lav Komerc

Ламинат KRONO Novella – Grey Elegant Oak

Димензија : 1285 x 123 x 8mm .
Класа : 31/AC3

Сподели
На врвот
Додадено во листа на омилени