Ламинат KRONO Novella – Rugged Oak - Lav Komerc

Ламинат KRONO Novella – Rugged Oak

Димензија : 1285 x 123 x 8mm .
Класа : 31/AC3

SKU: 8222 Категории: , , ,
Сподели
На врвот
Додадено во листа на омилени