Ламинат KRONO Super Natural - Longbow Oak - Lav Komerc

Ламинат KRONO Super Natural – Longbow Oak

Димензија : 1285 x 123 x 8mm .
Класа : 33/AC4
Гаранција : 20 години

Сподели
На врвот
Додадено во листа на омилени