Ламинат KRONO Super Natural – Modena Oak - Lav Komerc

Ламинат KRONO Super Natural – Modena Oak

Димензија: 1285 x 192 x 8 mm
Класа : 32/AC4
Гаранција : 20 години

Сподели
На врвот
Додадено во листа на омилени