Ламинат Montreal OAK - Lav Komerc

Ламинат Montreal OAK

Димензија : 1285 x 123 x 8mm .
Класа : 33/AC5
Гаранција : 30 години

SKU: 1523 Категории: , , , ,
Сподели
На врвот
Додадено во листа на омилени