Силикон Den Braven Санитарен -1001U 300мл - Lav Komerc

Силикон Den Braven Санитарен -1001U 300мл

Санитарен силикон е отпорен и трајно еластичен на база на полисиликон за пополнување слоеви во купатила, тушеви, кујни, перални, замрзнувачи и фрижидери

Сподели
На врвот
Додадено во листа на омилени