Tепих Sintelon Pastel Kids - Lav Komerc
Продажба!

Tепих Sintelon Pastel Kids

Teписи за детската соба од колекцијата Play на Sintelon овозможуваат удобен и топол простор за игра, едукација и семејна забава. Колекцијата нуди мноштво дизајни што одговараат на различни чувствителности и интереси на децата и лесно можат да се вклопат во остатокот од внатрешноста на детската соба.

Сподели
На врвот
Додадено во листа на омилени