Трослоен паркет OAK California - Lav Komerc
Продажба!

Трослоен паркет OAK California

Дрво: даб
Оддржување: Live Matt лак
Димензии: 13x 215 x 2200 mm
Монтажа: 5G клик
Подно греење: погоден
Стил: Класичен, урбан
Сертификати: од контролирани извори

SKU: EWHLD5TD Категории: ,
Сподели
На врвот
Додадено во листа на омилени