Ламинат KAINDL Oak Cordoba Noble - Lav Komerc

Ламинат KAINDL Oak Cordoba Noble

Димензија: 1383 x 159 x 10.0 mm
Класа : 32/AC4
Гаранција : 30 години

Сподели
На врвот
Додадено во листа на омилени