LVT Progressive House MICHAIL - Lav Komerc

LVT Progressive House MICHAIL

Eластичен под со состав на гума и камен со природен изглед на дрво

-Димензија 1200×200,8×4,40mm

– Трајност и отпорност на абење

100% Водоотпорен (отпорен на влага)

– Акустичен под 30% помали шанси за повреда при пад
– Еколошки производ погоден за 100% дезинфекција
– Погоден за подно греење и ладење
*** ОДЛИЧЕН ПРОИЗВОД за резиденцијални објекти, болници, аптеки…
SKU: 277007012 Категории: , ,
Сподели
На врвот
Додадено во листа на омилени