Boen Polish Live Pure 1L - Lav Komerc

Boen Polish Live Pure 1L

Средство наменето за чистење на фарбани и дрвени подови. Ги освежува старите подови давајќи им свиленкаст мат сјај и површина отпорна на нечистотии.

Сподели
На врвот
Додадено во листа на омилени