Ламинат KAINDL OAK Kordoba Moderno - Lav Komerc

Ламинат KAINDL OAK Kordoba Moderno

Димензија: 1383 x 159 x 10.0 mm
Класа : 32/AC4
Гаранција : 30 години

Сподели
На врвот
Додадено во листа на омилени