Ламинат KAINDL Walnut Newport - Lav Komerc

Ламинат KAINDL Walnut Newport

Димензија: 1383 x 193 x 8.0 mm
Класа : 32/AC4
Гаранција : 30 години

Сподели
На врвот
Додадено во листа на омилени